Вибираємо гриль для пікніка


Вибираємо гриль для пікніка

Переносний Мангал або стаціонарний являє собою особливий вид жаровні, який можна використовувати в поході, на дачі або для дому при смаженні м’яса та інших продуктів. Якщо ви є власником власного будинку із земельною ділянкою, то напевно із задоволенням проводите час на свіжому повітрі. А наскільки приємним стає процес приготування різних страв з м’яса і овочів у вуличній печі. Однак не кожен може дозволити собі спорудити кам’яний вогнище у дворі. Також Ви можете знайти все необхідне на ресурсі барбекю big green egg.
Якщо вам не дозволяє обладнати місце стаціонарну майданчик на своїй ділянці, або ви часто вибираєтеся з друзями та рідними в ліс або на пікнік за місто, то вам стане в нагоді розкладний мангал. Він являє собою конструкцію у вигляді металевого ящика на чотирьох ніжках для смаження різних продуктів на шампурах. Основними матеріалами даного виду жаровні є: Алюмінієвий розбірний мангал дуже легкий, але має дуже тонкими стінками, не здатними утримувати достатню кількість спека. Його можна використовувати як похідний варіант для розігріву і смаження сосисок, риби, птиці.
Для якісної просмажування м’яса на вугіллі слід придбати пристрій з більш товстими стінками. Сталеві мангали з товщиною стінок до 1, 5 мм стануть вашим надійним помічником у поході або на дачі. Вони важать не надто багато, але при цьому добре зберігають тепло і забезпечують підтримання спека на належному рівні. Якщо ж ви хочете облаштувати майданчик для пікніка у власному дворі, то тут краще віддати перевагу чавунного мангалу стінок не менше 3 мм в товщину.