Як вибрати шоколадні цукерки!!

Конфеты Укус Женщины 1 кг., фото 1

Шоколадні цукерки люблять всі, і важко уявити свято без них. Справа в тому, що шоколадні цукерки цілком можна піднести як солодкого подарунка. В окремих випадках вони стають частиною сімейного чаювання. Вибрати з такої великої кількості дійсно щось потрібне і відповідне вашим вимогам непросте завдання. Тому вибираючи цукерки треба звертати увагу на кілька моментів. Багато споживачі втрачають той факт, що шоколадні солодощі не є продуктами з великим терміном зберігання. Наприклад, цукерки з шоколадної глазур’ю зберігаються максимум чотири місяці, цукерки з групи Асорті – максимум два місяці, що стосується інших цукерок – їх термін придатності дорівнює одному — двох місяців. Цукерки потребують дбайливого ставлення, в іншому випадку вони набагато швидше зіпсуються і втратять свої смакові якості. Також хочемо вам порекомендувати http://konfety-optom.com.ua

Оптимальна температура зберігання плюс вісімнадцять градусів за Цельсієм. Солодощі треба оберігати від температурних перепадів та підвищення рівня вологості. Результатом температурних перепадів стає утворення білого нальоту на поверхні шоколаду. Більш того, цукерки бажано зберігати подалі від інших продуктів харчування, інакше шоколад вбере їх запах. Основний показник якості справжнього шоколаду є наявність какао масла. Цей інгредієнт один з найдорожчих в складі шоколаду, зазвичай його замінюють маслами (пальмовою або кокосовим). Масло какао починає плавитися при температурі плюс тридцять два градуси за Цельсієм, а значить шоколадні цукерки, як правило, тануть у роті. Якщо використовувалися рослинні жири, цукерки доведеться гризти. Якщо на поверхні цукерок є матовий колір, значить у складі шоколаду є соя. Поверхня якісного шоколаду рівна і гладка.

Сильний аромат переважає над ароматом начинки. Смак не повинен мати стороннього присмаку, наприклад, ароматизатора. Начинка вироби однорідна і становить не більше двадцяти відсотків. На упаковочці має бути товарний знак, назву компанії — виробника, адреса, назва цукерок, дата виготовлення, термін зберігання, позначення стандарту і т. Якщо бачите, що поверхня цукерок має білястий наліт, це свідчить про неправильному зберіганні шоколаду. Також поверхня може бути зволоженою, може бути відсутнім глянець, а смак цукерок буде прогірклим. По можливості купуйте вас цікавить подарункову упаковочку шоколадних цукерок. Спробуйте їх, так ви зможете оцінити смакові якості можливого подарунка і вирішити коштувати ці шоколадні цукерки дарувати чи ні.