Як вибрати харчової термометр

Как выбрать  пищевой термометр
Деякий час назад, мені надійшло замовлення на придбання кухонного термометра, що я і зробив. Тоді я ще не знав що вони бувають різні, такий як в огляді точковий( щуп) і стаціонарні, які можна повісити в духовці. Якщо кому цікаво, прошу під кат — там декілька фото і короткий тест на профпридатність.
Також хочемо вам порекомендувати www.testo.kiev.ua
Я не знаю що сталося з поштою, але це безумовно радує. Доставка безтрековой посилки зайняла 2 тижні. До речі з треком чомусь йдуть довше. Зізнатися, думав термометр не переживе подорож. Але як виявилося-даремно, він був упакований у кілька шарів пупырки. І крім того перебував в металевому тубусі.
В комплект входять: термометр — щуп, батарейка до нього, тубус, коротка інструкція англійською, ремінець на руку (як його кріпити до термометру поки не зрозумів). Як користуватися цим диво — гаджетом зрозуміло і без інструкції… але все ж коротко розповім. Кнопка C/ F потрібна для перемикання шкали вимірювання (шкала Цельсія/ Фаренгейта). Кнопка Hold запам’ятовує результат вимірювання і зберігає його на дисплеї, до тих пір поки не буде натиснута повторно. Ось і весь функціонал пристрою. Якість збірки на добру четвірку, нічого не бовтається. Є гумове кільце ущільнювач на батарейному відсіку.
Чомусь дуже сподобався тубус — упаковка. На зміну температури, термометр реагує досить швидко. Перевіряв на придатність не дуже то і точно, зате видовищно. У склянку з холодною водою насипав крижану крихту. Згідно з шкільного курсу фізики, температура цієї каші повинна бути трохи вище нуля.
Перевіряємо — так і є, мінімальне значення до якого опускався термометр 2. Окріп з чайника одразу налив у склянку, поки наливав — стежив щоб вода потрапляла відразу на щуп. Щоб окріп не встиг сильно охолонути нагріваючи стінки келиха. 2 З ( не забуваємо враховувати, що температура кипіння залежить від багатьох факторів, наприклад, тиску і складу води). Термометр робочий, свої функції виконує. Буде використовувати для вимірювання температури пирогов в духовці 🙂 але скоріше всього додатково докуплю стаціонарний термометр, так як штатний (у газовій плиті) дуже повільно реагує на зміни температури.